Utbytesstudent i  Australien !

Tiden rusar iväg

Tiden försvinner snabbt förbi och bloggen blir väldigt lidande av detta men ska försöka uppdatera er om vad som hänt. Förra tisdagen gjorde jag svenska köttbullar för 16 pers. När jag berättade detta för mamma och pappa skrattade de glatt åt mig och önskade lycka till, nu förstår jag varför de gjorde det. Efter 210 köttbullar, grönsaker, brunsås och potatis var jag hyfsat utmattad men alla älskade det och det var en helt underbar kväll. Det var alla mina tre värdfamiljer plus min kontaktperson. Jag kan ju dessutom tillägga att vi slog värmerokord denna dag då det var 46 grader varmt. 

På torsdagen åkte vi till Rainbow valley för att fira mina värdföräldrars 32 åriga bröllopsdag. Det är en sten som har förändrats p.g.a regn, vind och ja vädret i allmänt. Det var en väldit mysig kväll. 

På fredagen var jag ute med min värdsyster men det var ingen höjdare så vi gick hem igen. På lördag morgonen kl. 6 am var vi ute och klättrade mt gillen vilket vi ska göra fram tills att min värdsyster åker hem. 

I måndags var det Straya day som de kallar de. Andra namn är Australia day, stora supar dagar, bbq dagen och ja. Så vi började morgonen med att laga frukost till the old timers sedan åkte jag och min värdsyster till hennes kompis för att lyssna på top 100 2014 vilket är sånger man röstar på från 2014. Den som vann har jag aldrig hört förut så det var ingen höjdare men vi hade en underbar eftermiddag med bbq, lekar, bad i poolen väldigt lyckad dag. 

På tisdagen började jag sedan skolan, jippi... nä men det var bättre än jag trodde. Har endast fem ämnen detta året och de är nutrition, english, math, photography and video så det är kul. På tisdagen var det endast year 12. Så igår kom year 7 och de är så små, känner mig såååå gammal. Idag kom resten av skolan så nu är det full gång igen. Jag har endast 4 och en halv månad kvar här i alice springs vilket känns konstigt men jag ska ta vara på tiden så mycket som möjligt och bara njuta. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas