Utbytesstudent i  Australien !

Since i've been back

Vi har nu varit tillbaka i två veckor men känns mycket längre. Inte mycket som har förändrats. Jag stannade hos the Smiths för ännu en vecka innan jag flyttade över till min nya familj. Tankte var från början att jag skulle tillbaka till min andra familj som jag endast bodde med i 6 veckor men vi fungerade inte tillsammans så efter allt blev det bestämt att jag skulle flytta till min sista familj så här stannar jag hela tiden ut nu. Vilket känns väldigt skönt. Jag bli behandlad som en i familjen så det känns bra. 

Under första veckan vi var tillbaka regnade något enormt. Har aldrig sett så mycket regn som kan komma under så kort tid. Ja jag bor fortfarande ut i mitten av öknen. Vi har en flod som heter todd river. Den är helt uttrokad men p.g.a allt regn började floden rinna. Detta kan hända varje år men det kan också gå mycket längre. Vögar stängs av och hela stan väcks till liv. Väldigt häftigt och se! Bilder finns längre ner. 

Under förra helgen byte jag då värdfamilj. Just nu är det Ron and Fay och Thasi som är syster men hon flyttar hem till sitt hus på Gold coast slutet av feb. Under veckan har vi varit at Simpsons gap där det fanna väldigt mycket vatten från regnet. Vi hade BBQ där ute. Annars tog jag det mest lugnt under veckan.

Igår firade vi att jag har varit i Australien i 6 månader. Vi var  ute vid ett vattenhål som var helt fantastiskt. Det var helt overkligt att simma mitt ute i öknen med vattenfall. Det var som en pool på olika höjder som man kunde klättra upp för. 


Todd river med liten regn 


Början av flowing todd river Fullt med vatten 


Det var lite från mig, hoppas ni har det bra hemma! xxx 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas