Utbytesstudent i  Australien !

Fortsättning på vårt stooora äventyr

Ledsen att uppdateringen har varit så dåligt, det har hänt väldigt mycket så orken har inte riktigt funnits där men här kommer en fortsättning på vårt äventyr. 

 

Dag 12 

Att vakna med vyn över Sydney är oslagbar! Ohh vad jag vill bo i en storstad!! Jag gick upp tidigt för att gå till shoppingcentret över gatan. Det var gigantiskt och jag blev helt lost där inne. Jag fick med mig två nya nagellack från OPI och en australiensisk flagg till mitt armband. Jag fixade även mina naglar med Aimee and Adi. Efter shoppingen var det dags för helgens höjdpunkt, familyreunion. Vi bor på ett ställe som heter point wolstoncraft, vilket är typ som en lägergård med olika sektioner där folk bor men mycket finare. Steve, min värdpappa har som tidigare nämnt 8 syskon, de flesta har barn och barnbarn så totalt var vi 90 pers som endast är familj vilket är helt underbart. Kändes som den filmen, fullt hus igen. Stället låg vid en river och där fanns alla möjliga sport man kunde göra. På kvällen hade vi barbie och det blev en hyfsat tidig kväll. 

Dag 13 
Dagen började med lawn ball. Det var olika lag som spelade mot varandra. Jag var me Hannah och Aimee och vi spelade mot Steve, Caleb och Jeff som är kusin. Gissa vem som vann!? om inte the girl power, alltid kul och vinn mot Steve. Efter det kom vi tillbaka till rummen och hade lunch och sedan kom tomten. Alla hade varit snälla i år så även jag fick en julklapp. Det känns alltid lite extra speciellt när man kommer som utomstående och ändå får present av nana and pop som är farmor och farfar. Efter det spelade vi cricket, haha. Jag som aldrig har haft någon känsla för bollsporter och alla var väl lite runda under fötterna gick det väl ingen höjdare men jag klarade mig kvar ett bra tag och det var bra underhållning för de som kollade på, haha. På kvällen var det julbord vilket är väldigt annorlunda här så det var tigerräkor, julskinka, sallad och bröd. Underhållande kväll med powerpont och tal. 

Dag 14 
Idag var det avsked och familjefoto. Sedan var det in i bilen igen för vidare mot Shoal bay där vi spenderade en vecka. Mer uppdatering om det kommer senare. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas