Utbytesstudent i  Australien !

Händelserik vecka

Oj vart ska jag börja? haha
Förra fredagen flög jag till port lincoln och möte upp de andra utbytesstudenterna vilket var väldigt kul och träffa alla igen. Det var Johanna (österrrike), Guia (italien), Simon (switzerland), mimi (tyskland) från det andra distriktet och från mitt distrikt var det Veikko (finland), Janne-Marie (tyskland), Diane (frankrike), Mel (frankrike), Pascal (switzerland) och Gus (belgien) det var även 4 st som precis kommit hem från deras år. Så på fredagen hade vi pizza och gjorde inget speciellt. 

På lördagen var det upp tidigt för att åka och surfa. Det var väldigt kul men väldigt frusterande och jag har skrapsår överallt plus ett stort blåmärke på revbenen haha fast jag stod upp 3 gånger och var imponerad av detta. På eftermiddagen åkte vi till en national park och matade kangroos, fåglar, emus, vatten buffalo och massa andra djur. På kvällen åkte vi till Marina hotel och hade middag, jag hade väldigt god sallad med färsk tuna. 

På söndagen var det inte upp lika tidigt men nästan. Det var dags för att åka ut och simma med tonfisk. Det var en super häftigt upplevelse och de var så mycket större än jag kunde föreställa mig. På eftermiddagen åkte vi in till port lincoln och var på stranden. 

Måndag, dags och åka hem igen. Kändes underbart när jag kom till flygplatsen i Alice och hela familjen tog emot mig! 

Tisdag var det dags för skola, dock endast en dag för i onsdags var det camping som gällde med hela year 12. Jag kan ärligt säga att jag har inte varit speciellt förtjust i skolan och det har varit en vånda varje morgon när jag har varit påväg öven fast jag har kompisar och så, så trivdes jag inte jättebra men efter jul och speciellt efter campingen så älskar jag year 12. Där finns så många härliga människor och det är nu jag har insett att delar av mitt liv faktiskt är här och har en stor plats i mitt hjärta. Vi har fokuserat mycket på positiva saker och stärkt banden mellan alla i klassen, olika samarbetesövningar och liknande. Väldigt kul! 

Framöver så är jag i alice springs i två veckor till och sedan är det nytt på nya äventyr igen men det berättar jag om senare! 

 

 

Puss och kram! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas