Utbytesstudent i  Australien !

Down under

Skolan rullar på i sitt tempo och det händer inget speciellt. Min värdmamma är iväg i Port lincoln och nu har resten av familjen åkt så jag har flyttat tillbaka till min första värdfamilj igen, de blir aldrig av med mig, haha. 

I tisdags blev min plånbok stulen från min väska i Year 12 area vilket irriterar mig så fruktansvärt mycket men tydligen vet inte folk skillnanden på mitt och ditt. 

I toesdags bestämde jag mig för att jag behövde en förändring så jag bestämde mig för att färga mitt hår ombre brunt, har inte riktigt bestämt mig om jga gillar det eller inte men jag ska förmodligen bli lite ljusare men inte helt blond igen. 

Jag har inte berättat om det nya träningsprogrammet jag har börjat så tänkte berätta lite om det. Personen som har programmet heter Kayla itsines och finns på instagram. Jag köte hennens bbg och nutrition eBook och jag älskar det. Jag har nu gjort 3 veckor och känner mig redan starkare. Under de första två veckorna hade jag träningsvärk varje dag och kunde knappt röra mig men den senaste veckan har jag bara haft lite. Om ni vill ha ett bra träningsuppplägg tycker jag verkligen ni ska kolla in det. 

Det var allt för mig för tillfället! Ha det så bra, puss 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas