Utbytesstudent i  Australien !

19 Februari

Vart ska jag börja, känner att denna blogg går utför, haha. Jag har flyttat tillbaka hem och nu är hela familjen hemma igen. Känns skönt och bli lite ompysslad igen och inte behöver göra mat, städa, tvätta, diska och allt varje dag. Tyvärr blir det inte så speciellt länge. 

Förra helgen igen var jag ute med Madis familj och deras kompisar at clay pants, vi körde fyrhjuling och hade en underbar dag, solen strålar här och det är 39 grader varje dag. 

På torsdagen kom Megan and ruben över och vi hade middag, väldigt härligt gäng. 

I fredags var jag i skolan och sedan stannade jag kvar för Round square activite, vilket är alla som vill åka som utbytesstudent med skolan måste vara med i, vår skola är med i round square så åker man som utbytesstudent i 3 månader overseas. Så det var 100 elever som kom. 

Helgen som var bodde jag och Tassie hemma själva, vi hade en väldigt lyckad helg. I fredag såg jag och Madi NRLs tränings game som spelades här, oj vilka killar alltså... haha. Sedan åkte jag till cricket vilket var extremt tråkigt men sällskapet var hur kul som helst så det gjorde allt mycket bättre. Sedan efter det drog vi ut och det blev en väldigt lyckad kväll. På lördagen såg vi underbelly som är en serie om Melbourne under 1995-2004. På kvällen var vi först på ani Juie and Uncle paddy's 50th birthday party. Sedan drog vi ut igen för ännu en lyckad utgång, På söndagen var det fortsättning på underbelly. Sen såg vi Fifty shades of grey, smått besviken men den var helt okej. Jag föreställde mig inte den killen framför mig när jag läste boken, haha. 

Denna veckan har det inte hänt så mycket, skolan rullar på och jag är på gymmet nästan varje dag. Jag nämnde att jag började med ett tränings program och jag älskar det! Har tappat 4 kg under 4 veckor och är nu inne på min femte vecka. Kroppen är helt död efter 28 minuters träningspass vilket är helt otroligt. I morgon fredag åker jag till Port Lincoln och träffar de andra utbytesstudenterna så kommer uppdatera igen på måndag när jag är tillbaka. Så länge ha det så bra! xxx 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas