Utbytesstudent i  Australien !

Lov

Hej, denna vecka har gått väldigt snabbt. I måndags var jag i stan med Hannah och skulle försöka hitta en 20-års present till min värdsyster men nej det gick väl inget vidare så ska se om jag hittar något i Sydney eller Melbourne som jag åker till i morgon. På tisdagen hade jga lunch med Madi och sen var vi och såg the duff, en typisk tonårsfilm där man viste slutet innan filmen började men den var helt okej otrligt pinsam dock! 

På onsdagen var jag och shoppade med Shona till young guns (horserace) och sedan hade jag lunch med Sarah. På torsdagen tog jag det väldigt lugn och bara kollde massa filmer. På fredagen hade jag lunch med Caleb som åkte tillbaka till boarding school idag. I går lördag var det young guns och jag älskar och h dress up, det gör hela eventet så mycket roligare! sedan åkte jag och Shona och hade glass och sedan middag. 

Denna veckan har tankar och humör varit som en berg och dalbana, jag har 57 dagar kvar i Australien vara 28 är på resande fot och ja det freak me out! ja det är klart jag vill komma hem och träffa alla nära och kära som jag saknar otroligt mycket men samtidigt är mitt liv här så ja, det är mycket funderingar och tankar men det ska nog bli ordning på det så småning om! Ha det så bra! xx

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas