Utbytesstudent i  Australien !

April

Jag kan inte förstå att det redan är April, dagarna bara springer förbi och just nu skulle jag vilja stoppa tiden och andas ut men nej så funkar det inte. Jag har precis kommit hem från två veckors resande. Första veckan befann jag mig i Barossa Valley hos Jo and Grant. Dagarna spenderades med att åka till adelaide och shoppa, rundtur av Barossa, vi åkte ut till the river en dag och sedan har det varit många morgon pw:s och en hel del simmining, en väldigt relaxing week men ändå busy. 

På söndagen tog började vi resan mot Port Lincoln, vi stannade i Port Augusta över natten tillsammans med Chrissy and Richard som var vänner med Jo and Grant. Måndagen anlände vi till Port lincoln. Där de första tre dagarna spenderades på gymmet, catched up med Gus och Chelsea som är och har varit utbytesstudenter. 

På torsdagen började den stora district konferansen med 350 rotarianer och även de andra utbytesstudenterna anlände. Torsdag kväll var det mingel och välkomns tal. 

På fredagen började den riktiga konferansen så vi gick in med våra flaggor och höll en tal i en minut efter det var det föreläsning efter föreläsning. Den bästa denna dagen var Keith Abraham som pratade om passion och goal setting, vilket var väldigt intressant och lärorikt. På kvällen hade vi middag hos en av utbytesstudenternas värdfamilj för denna helgen så det var mycket trevligt och mycket skratt. 

På lördagen var det konferans på morgon med ännu fler föreläsningar. Den bästa var denna dagen en kvinna som har haft bröstcancer då hon talade om empati och sympati. På eftermiddagen åkte vi till en härligt strand och sedan tittade vi på koalor. På kvällen var det en stor middag med skaldjur till förrätt, då jag testade ostron vilket var bättre än jag förväntade mig! sedan var det kyckling med bush tomato. Efter att ha umgåtts en hel kväll med 70+ och svarat på samma frågor 300 gånger var man ganska slut körd även om det var en trevlig kväll så forsatte vi 10 utbytesstuder hemma hos en annan utbytesstudent! Väldigt underhållande! 

På söndagen var jag bara på konferansen ett litet tag för sedan skulle jag ut och dyka med tuber och allt. Berättar mer om detta i morgon för nu går ögonen i kors! bilder kommer upp senare också! xxx

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas