Utbytesstudent i  Australien !

Rock wallabi- photo shot- party handling- grand final- skoshopping

I fredags var jag, Hannah och JP och matade vilda rock wallabis. När det börjar bli mörkt kommer de ner från berget och så sitter en massa folk där nere och matar dem. Det var super häftigt men de stora var läskiga. En av wallabisen som vi matade hade en bebis i som tittade ut, så söt. 

I lördags var det först inhanding för festen men sedan kom vi underfull med att vi ska ha en partyfixare, det kommer bli grymt! Jag har även besällt min dräkt och köpte nu skor igår så det kommer upp bild på det lite senare. På eftermiddagen hade vi photo shot för framsidan av dagens tidning. Henly on todd vann årets event och därför är vi på framsidan. 

I söndags var det grand final i rugby. Det stod mellan Rabbithos (bunnies) och Bulldogs. Bunnies har inte vunnit på 43 år. MIn värdpappa är ett stort, mega stort fan av bunnies och går verkligen in för det så hela huset bestod av grönt och rött och alla bar bunnies kläder. Eftersom jag har tydligen haft en hel del lycka här så var pressen stor på mig att bunnies skulle vinna och vem tror ni vinner om inte bunnies. Så familjen är väldigt glad och chansen är ännu mindre att jag får åka hem nästa år. 

Idag tisdag har jag bara tagit det lugnt, känner mig vuxen jag har tvättat, haha. På torsdag åker jag ner till Adelaide för att över helgen bo på en farm. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det ger väl sig. Här kommer några bilder från fredagen. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas