Utbytesstudent i  Australien !

Födelsedag

Igår vaknade jag upp med massor med ballonger i hela rummet, haha. Därefter ringde mamma och Kajsa och sjöng för mig, mycket fint. Hannah kom sedan in i rummet och sa att jag var tvungen och lyssna på radion. Där sa de Grattis Olivia på 18 års dagen önskar din värdmamma, pappa, Lachlan, Caleb, Amiee och Hannah. Sedan blev det paket öppning, köpte mig en parfym, fick en berlock till mitt armband som var nummer 18. 

I skolan fick jag blommor från Madi, sedan skulle jag gå till idrottslektionen och där hoppas Holly och caity fram med blommor och cupcakes, haha underbara männiksor. På rastn fick jag en underbar tårta, mudcake, bilder kommer senare. 

Senare på kvällen var jag ute och åt med ett gäng tjejkompisar. En underbar dag, det ända som fattades var alla där hemma. Idag är det min värdbror Lachlans 18 års dag så i morse fick vi en present tillsammans. VI SKA KLÄTTRA HARBOUR BRIDGE I SYDNEY!! Det kommer bli så häftigt!! 

Nu ska vi snart ut och äta på samma restaurang som jag var på igår, sportie men denna gången är det med värdfamiljen och familjekompisar. Ha det så bra! xx

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas