Utbytesstudent i  Australien !

Adelaide

Hej och förlåt för super dålig uppdatering, har inte haft lust att skriva men här kommer äntligen ett inlägg. I måndags kom jag hem från Adelaide. Jgg åkte i torsdags förra veckan och blev upphämtad av en man från rotary. Han tog mig ner till stranden där jag mötte upp Mel, Mimi och Pascal (utbytesstudenter) vi badade och solade, kändes underbart och se vatten igen. Därefter gick vi lite på stan och jag köpte min egen 18-års present. bara 5 dagar kvar!

På fredagen åkte vi till Black point och möte upp Gus och Jaz (utbytisar) och sedan bar det av till vårt beachhouse där vi skulle spendera helgen. På lördagen var det först bilfärd en timme till en gård där vi skulle raka får, fånga får, köra fyrhjuling och titta på alla maskiner. På eftermiddagen var det knee- boarding och segling. Älskar knee-boarding, ni som inte testat borde göra det men dagen efter upptäackte jag muskler jag inte trodde existerade. PÅ kvällen kom en massa rotarianer från Maitlands klubb som sponsrade hela helgen så det blev mycket prat om och om igen vart man kom ifrån, vart man bodde, vad föräldrarna jobbar med osv. 

På söndagen var det att säga adjö till alla igen, tråkigt nog. Jag åkte tillbaka med Mel och Pascal eftersom mitt flygg var på måndagen så vi såg film och tog det allmänt lugnt på söndagen. 

Denna veckan har det varit första veckan på term 4, endast 7 veckor kvar till sommarlov. Här kommer en del bilder från helgen. 

Här är där vi bodde. 

Knee boarding 

Pascal, jag, Jaz och gus. Mel fick tyvärr ta bilden 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas