Utbytesstudent i  Australien !

Lite allt möjligt

Jag är ju inte så bra på det här med att blogga och jag säger att jag ska bli bättre men jag kommer nog tyvärr aldrig bli bra på att uppdatera men här kommer en lång uppdatering om vad som hänt de senaste två veckorna. I onsdags var det remembrance day och detta uppmärksammades väldigt mycket på skolan. Hela skolan samlades vid flaggstången och där var det massa tal, sång och flaggan hisssdes. Efter det var det dags för semsterns första exam. Det var matte som gällde. Det var väldigt seriöst först samlades alla utanför the hall och där var det tystnad som gällde och sedan var det trapporna upp och det var hemskt, walk of shame eller nått, haha. Inne i aulan var det bord uppradade efter vrande och det var namn brickor på varje bord. Lärarna patrullerade fram och tillbaka och det var knäpp tyst i 2.10 h. Efter det var skolan över och jag gick hem och sov, hah var helt slut.
I onsdags var jag ledig för jag hade inga exams. Jag och Madi stax och tränade först och efter det stack vi och åt lunch på flying doctor, väldigt gott. Därefter var det shopping time, det blev rosa högklackade. På kvällen var det rotary möte med district guvenörern. 

Idag hade jag nutrion exam och det var jättekonstiga frågor så ja vi får väl se hur det gick. Efter det stack jag och madi och köpte kebab wrap. 
Förra helgen var en väldigt lugnt helg, fredagen sov jag och på lördagen var jag och såg rugby och därefter var det pizza kvällen med Smith's, bästa värdfamiljen! I söndags gjorde jag och min nya värdfamilj spring rolls (bild nedan). 

I morgon har jag den sista examen och efter det är year 11 over! Så på kvällen blir det year 11 party is over. På måndag börjar vi year 12, känns inget speciellt. Jag ska bara göra 4 ämnen så jag kommer ha två timmar håla varje dag. Denna helgen ska vi ut och campa, kan väl bli intressant! Ha de så bra, puss och kram 

 

 Remembrance day

 Remembrance day

Spring rolls- glas nudlar, kyckling, morot, gurka, lök, sweet chili och sallad i rispapper. 

Courtney and Amy 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas