Utbytesstudent i  Australien !

Busy week

Ledsen för väldigt dålig uppdatering men det har hänt så himla mycket denna veckan. Förra lördagen var det halloween fest. Det började med att Aimee, den äldsta systern kom hem från England efter 18 månader men ingen i familjen visste om att hon skulle komma hem, så under dagen gömde hon sig hos Peta. Jag träffade henne och alla tre stack iväg till hårsalong för att få håret uppsatt. Passade utmärkt med min kostym så blev super nöjd. Därefter var det party för hela slaten och alla blev jätte överaskade när Aimee dök upp. Kvällen fortsade på Juicy och var väldigt lyckad. Under dagen hade vi fixat hela lokalen och det blev verkligen jättebra, vi hyrde även en partplaner som fixade tårtan och tårtbordet. 

Söndagen var en riktigt chilldag men på kvällen var det ännu ett party för mig med alla rotarianer. När tårtan kom in och jag skulle blåsa ut ljuen gick de inte och släcka för de var ljus som börjar rinna igen, hopplösa värdpappor och kontaktperson, de förvånar en aldrig! 

Måndagen var en sorligt dag, jag var tvungen och byta värdfamilj och det tog emot. Ville verkligen inte men var tvungen och ha ett leende på läpparna inför nästa värdfamiljen. Även om jag bara flyttar inom Alice känns det ändå jobbigt, det kommer nog alltid vara mitt hem här, speciellt eftersom jag blev väldigt tajt med familjen men det bästa är att jag flyttar tillbaka om 5 veckor för att åka runt i större delar av Australien med dem. 

Veckan som gått har annars varit att lär känna familjen Randell, de har två barn, Amy och Courtney som är 12 och 14 år. De har 3 hundar. Vi bor i ett stort fint hus vid golfbanan så det är posivtivt. Min säng är megastor och jag älskar den, så comfortable. 

I fredags var det Halloween och på denna sidan stan bor det nästan bara Americaner så det är en väldigt stor happening. Vi gav ut massor av godis och skrämmde de flesta. Ett par mammor blev så rädd att de hoppade tillbaka ut på gatan. De var ett bord med godis i en skål och när man stoppar i handen kommer det upp ett skelett och slår på en men det som gjorde folk rädda var att under bordet låg två personer och tog tag i benen. Det var så roligt så jag hade nästan träningsvärk dagen efter. 

I lördags var det Colour smash, vilket är som colour run. Vansingt roligt! jag och en kompis rullade oss i färgpudret så vi såg ju helknasiga ut efteråt men kul hade vi. På kvällen såg vi först rugby sen var det snabbt hemma för utgång. Vi drog först på en halloween fest som var riktigt tråkigt därefter drog vi till juicy och det blev en riktigt lyckad kväll, vi firade Tegan som fyllde 20. Jag var hemma igen vid 4.30 så nu är jag super trött och måste sova. Puss och kram på er alla där hemma.

 

Tårtbordet

Jag på min födelsedag med massa blommor jag fick. 

 

Tårtan som var amazing! 

Håruppsättning och klännning 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas