Utbytesstudent i  Australien !

Ändrade planer men en underbar helgen

 

 

I söndags var det dags för dagsutflykt. 

Helgen blev inte riktigt som planerat. I fredags stack jag hem till Smith's och träffde Aimee. Vi åkte till Peta och åt lunch och tog det lugnt. Vi försökte hitta någon bra konsert men utan success tyvärr. På kvällen stack jag till gymmet och sedan var det julfest med min värdpappas jobb. Det var helt okej, vi spelade biljard och ja, jag var väl ingen höjdare på det, hahah. 

I lördags åkte vi aldrig och campade så istället stack jag, Aimee och Bree till Young guns vilket är hästrace för folk mellan 18-35 år. Folk klädde upp sig hur mycket som helst och det var verkligen en underbar eftermiddag, så mycket människor och ja mycket skoj helt enkelt. Senare stack vi och kollade rugby och efter det drog vi ut en vända. Mycket lykad dag! 

I söndags var det dags för dagsutflykt eftersom det inte blev någon camping. Klockan 7 satt vi allihopa i bilen för 2 timmar färd på vanlig väg men sedan försvann vägen och vi var ute i bushen. Det var verkligen att köra i ett träsk men ännu en upplevelse rikare. " vägen" skulle ta oss till Palm valley vilket den gjorde. Palm valley var FANTASTISKT, jag trodde aldrig jag skulle se något så vakert mitt ute i ökenen. Bilderna visar en liten del av det men inte alls hur det faktiskt såg ut. Det var stora palmer som var 200 år gamla mitt ute i öknen. Detta är dessa upplevelser som gör utbytesåret så fantastiskt. Det var allt för mig. 

 

Bree, jag och Aimee

 

Amy, Courtney och jag 

Palm valley

Palm valley 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas