Utbytesstudent i  Australien !

Första dagarna

Jag har nu börjat landa här och jetlagen börjar lägga sig. Jag trivs så himla bra i min familj, så underbara och roliga! så det känns jättebra dock är det lite tråkigt att skolan inte börjar förens nästa vecka, så det känns lite ensamt och inte känna något förutom värdfamiljen och en massa äldre, jaja det blir bättre. De gör allt för att jag ska ha det bästa året här! 

 

Lite om Alice Springs, det bor ungefär 26000 människor. Många är urbefolkningen så kallade auborginer, ja de är lite speciella. De har sitt eget språk, går inte i skolan och bor i olika små kolonier. En av dessa ligger utanfär skolan precis. Det är väldigt intressant och se, för ja det är en stor kulturchock! Speciellt när de sitter i den uttorkade floden och letar mat. Det är ändå häftigt och se hur olika vi är. 

 

Idag var jag på skolan och den var trevlig, min klass är iväg på ett läger just nu så jag börjar skolan nästa vecka. Nästa helg ska vi åka 250 km ut i outbacken, där det är ett jättestort event. Vi ska kampa, det kan bli intressant..... 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas