Utbytesstudent i  Australien !

Skolan är över

I fredags fick jag jullov, underbart! Jag är ledig ända fram till 27 januari, den känslan är oslagbar och om bara två dagar är vi ute på roadtrip. I torsdags fixde jag håret och det blev väldigt blondt men snygg och jag trivs väldigt bra i det. Det är alltid läskigt och gå till en ny frisör, man vet aldrig vad man kan förvänta sig. Fredags kväll var vi först ute i ingenstans land där en av min kompisar bor och efter det sov Madi hos mig. 

I dag lördag har jag flyttat tillbaka till min första värdfamilj vilket känns väldigt bra. Min packning är klar och de andra har inte ens börjat så detta kan ju bli intressant. Brukar aldrig vara bra på att packa men eftersom jag har bytt familj är det redan gjort. Nu på kvällen har vi sett Aimee, Jorja och Kaylas dansshow. Det var lilla sjönjungfrun och de gjort det väligt bra! Kul och se. Jorja som är 5 och Kayla som är 8 hela deras dansgrupp var så söta. Där var även ett par nemofiskar med i showen och de var nog inte äldre än 3 år och de var så söta, man skrattde av lycka så söta de var, haha. 

I morgon är det brunch hos Torres (familjevänner) vilket ska bli trevligt. Ha det så bra där hemma. Vet inte riktigt hur det kommer gå med uppdateringen men jag ska försöka annars kommer det ett nytt om 5 veckor. puss

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas