Utbytesstudent i  Australien !

December

Oj vad snabbt tiden går, redan december. Det känns dock inte alls som december när solen skinner ute och det är 43 grader varmt. Väldigt konstigt och det gör en väldigt fundersam, hjärnan hänger inte riktigt med men jag älskar det. Älskar och kunna ha kjol, klänning och shorts och inte behöv frysa, kunna bada när man vill, det är underbart. 

Helgen blev inte alls som planerat men det var trevligt iallafall. Maddi sov här i fredags och på lördagsmorgonen skulle hon jobba och jag stack iväg på boxning. Sedan blev det en runda i stan med mina värdsystrar. På kvällen var det Rotarys julfest. Det blev en hyfsat tidigt kväll så när jag kom hem pratade jag med Lina, mycket trevligt och saknar är du! På söndagen tog jag det väldigt lugnt, lite matshopping och allmänt lugnt. 

Sista veckan av skolan och det känns underbart!! Jag tänkte jag skulle berätta lite mer om resan jag ska på, på måndag. Jag ska flytta tillbaka till min första familj på lördag. Så det är jag, Hannah, Aimee, Caleb, Lachlan, Adi och Steve som ska iväg. Vi ska bila ner till Adelaide vilket är 1500 km från här. Sedan ska vi vidare till Great ocean road, vilket ska bli super häftigt. Därefter bär det av till Canberra och Sydney.I sydney ska jag klättra Harbour Bridge vilket jag verkligen ser framemot. Sedan bär det vidare mot new castle, Brisbane, Gold coast och sunshine coast. Sedan är det tillbaka här igen. Så mer detaljer kommer senare men uppdateringen kommer inte vara så bra på fem veckor eftersom jag inte vet hur det blir med internet men jag ska försöka. 

 

Puss och kram 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas