Utbytesstudent i  Australien !

MacDonell Range

Jag är väl inte den bästa på att skriva här på bloggen men försöker uppdatera er en gång i veckan iaf. Förra veckan var Uncle Danny och hans fru här. De kom på fredagen och lämnade i onsdags. I onsdags kom en ny familj och ska stanna här till på tisdag nästa vecka. Alltid fullt hus! 

I lördags var vi och klättrade på MacDonell, trevligt men tufft! Kändes skönt och röra på sig för en gång skull. I söndags var vi på ett ställe kallat Fink, varje år i juni ör det en stor crosstväling med massa bilar, cross och andra motorfordon. Folk campar hela vägen så vi var bara ute och kallde hur det såg ut. Förhoppningsvis ska vi ut och campa där nästa år. 

 

I måndags började jag på ett gym kallat get physical och det kändes så bra! Så har nu en månad där och kommer spendera mycket tid, haha. I tisdags var jag och provade en häst som heter Princess. Hon var heltokig och försökt slänga av mig hela tiden men det gick bra och har även ridit henne idag igen. Det gick mycket bättre idag så ska rida 2 gånger i veckan. 

 

Skola rullar på som vanligt. I onsdags var det Reading day då folk klädde ut sig till olika figurer. Vissa hade verkligen gått in för det, så himla roligt och se! 

 

I morgon fredag åker jag till Adelaide, ska bli så kul! Ska träffa de andra utbytesstudenterna i distriktet. Så det blir en två timmars flygresa för en heldag med utbytisarna på lördag för att sedan flyga tillbaka på söndag morgon. Berättar mer om helgen på söndag när jag kommer hem igen! 

Hoppas ni har det bra hemma! Nedan ser ni bilder från vandringen. 

 

 

Lillsis Hannah 

Delar av familjen Smith+ mig 

Kängru i det vilda, tredje jag ser här 

Min första wallabi, ser ut som en liten kängru och så söt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas