Utbytesstudent i  Australien !

Henley- on- todd

Haha vart ska jag börja?!

I lördags var det upp vid 9, på med min navy dräkt för att sedan ner på stan för att hoppa på vår båt för en parad genom stan. Som ni ser på bilden nedan är jag ren och fin innan hela kalaset drog igång. Efter paraden kördes båten ner till todd river. Todd river är vår flod som "rinner" genom hela Alice men där är inget vatten i förutom när det regnar riktigt kraftigt under en längre tid, vilket nästan aldrig händer. 

Dagen fortsatte med tävling i rivern så som båtrace utan båten. Många hade själv byggt sina båtar vilket var himla kul och se när de sedan skulle springa i dessa. Vi var med i en tävling där man var 8 personer som skulle spring i en båt. 

Därefter såg jag, hannah och Adi rugby för att caleb, min lillebror spelade grand final som han vann! 

 

Sedan var det den stora happening för dagen - the battle! Det är 3 båtar som medverkar, navy, piraterna och vikingarna. Dessa representerar de 3 olika rotary klubbarna i stan. I dessa båtarna har man kanoner, flower pollution, vatten ballonger och vattensprutare. Ja som ni kan se nedan är det ett hav av alla dessa saker och det är såååå himla kul! Jag vill göra det igen!! Det pågår i 12 min och ja det är bara så kuuul! Efteråt ja, man ser ut som ett troll och det är kallt men så värt det. För första gången i historien var Navy de vinnande laget!! Så detta firades stort eftårt med vip och allt som hör där till. 

Jag är väldigt lyckligt lottad som fick vara med på båten för det är otroligt svårt att få vara det! Underbar dag som jag gärna hade upplevt igen men aldrig ska man säga aldrig vem vet. 

8- mannabåtrace 

GO NAVY!! 

The battle 

Det vinnande teamet! 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas