Utbytesstudent i  Australien !

Harts range

I fredags begav vi oss ut i australiens outback, 3.5 timmar på en raksträcka som första bilden under visar. Vi skulle till ett ställe kallat Harts range, som är en camping där det varje år hålls en massa tävlingar så som hästrace, rodeo, sprint o.s.v. Väl där satte vi upp tält, kök, stolar, bord och allt därtill. Första natten var FRUKTANSVÄRD och jag tänkte att jag går hem till Alice spring igen, aldrig att jag stannar här. Det var super blåsigt, iskallt, tältet lyfte och det var endast 0 grader ute. Det blev dock bättre, lördagen erbjöd hästrace, hjulrullning- där vi kom tvåa men borde ha vunnit för de andra fuskde, mys runt elden och senare på kvällen var det "p-party" vilket betyde att man var tvungen och klä ut sig till något med p. 

 

På söndagen var det fler tävlingar, så som kosvans kastning (tyngre än vad man tror) och dragkamp. På eftermidagen var det rodeo med vildhästar och tjurar. Kvällen var det mys kring elden. Måndagen var det nedpackning och hem igen. Det var en så kallad picnic-day så alla är lediga denna dagen. Idag har det varit skola som vanligt, många namn att lära sig. 

 

Det finns rätt mycket konstigheter här, i lördags åt jag ödla- det smakade som kyckling och var rätt häftigt men inget jag skulle vilja leva på. Jag har även ätit buschbananas vilket är gröna små bananer men smakar som kokos och är inget vidare men häftigt och testa. 

 

Jag har nog hittat en ny killtyp... hahhahha 

Här har ni mig kasta en kosvans. Luktar supervidrigt! 

 

Vårt lilla camping ställe

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas