Utbytesstudent i  Australien !

Alltid något som händer

Oj, vad det händer saker hela tiden! Förra veckan gjorde jag köttbullar med brunsås, oj vilken succé det blev! De älskade mina köttbullar öven om jag tyckte att de inte var lika goda som hemma menmen de var goda ändå! Brunsåsen hahah oj va konstig den blev, men det var första gången någon gjorde sås här så alla älskade såsen. 

 

I måndags var jag på jazz klass, haha! Det var faktiskt super kul och oj som jag skrattade. Det var jag och en familjekompis som var där och det var så himla skönt och sträcka ut kroppen. Har inte tränat sen början av juli men ska ta tag i det och börja på gym nästa vecka. Ska även börja rida igen. Ska testa en häst på tisdag och se hur det funkar. Om det funkar bra ska jag börja rida ett par gången i veckan. Har verkligen saknat det så det ska bli kul. Idag börjar även touch football, jag är med i ett team med mina syskon så vi får väl se hur det går. 

 

Idag i skolan var det en annorlunda lunch. Vi har olika tutorgroups vilket är som en mentorsgrupp. Varje mentorsgrupp fick varsitt land. Dessa länder är kategoriserade i värld 1,2,3 och 4. Om man är i kategori 1 fick man mc, bigmac. Det var endast två grupper som fick det. Kategori 2 fick stektris och det var 8 länder. Kategori 3 fick en påse med ris och var tredje person fick rent vatten. Det var 18 länder i denna kategori. Kategori 4 fick ris i handen och vatten över det. Det var 8 länder som fick detta. Detta är för att symbolisera hur människor i världen har det. Det är mer än 4000 människor som varje dag dör av hunger. Så idag har det varit mycket fokus på detta, vilekt har varit väldigt intressant och lärorikt! 

 

Idag har jag varit här i 5 veckor och oj vad tiden går snabbt! Händer alltid något! så kul!! 

 

Hoppas ni alla har det bra hemma! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas